pánikbetegség, stressz, pánik, szorongás

Felkészültél?
Ilyen őszintén még sehol nem olvastad.

Ha még mindig azt hiszed, hogy nincs menekvés a pánik poklából, akkor ez a regény neked való.

 Igaz történet egy anyáról, akinek döntenie kellett, hogy…

…küzd a pánikbetegség ellen, vagy örökre elveszíti a lányait, és elfogadja azt, amit neki is oly sokszor  elmondtak. “Önnek, ezzel kell leélnie az életét”.

Szembeszállt, megküzdött mindennel, és mindenkivel. A betegségével, a férjével, az anyagi problémáival.

Sikerrel járt, és győzött.

Kövesd te is a főhőst, és tanuld el tőle az összes trükköt.

Veled is megtörténhet.

Ki az a Marik Laci?

Még az is lehet, hogy emlékszel rá. Vagy azért, mert már olvastad az első könyvét a “Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol” cím?t, vagy hallgattad a több órányi videóját, olvastad azt a rengeteg levelet amit küldött neked.

? az, aki megküzdött ezzel a galád betegséggel, és már több, mint ötödik éve segíti azokat az embereket, akik nem találják a “fogást” az állandó rohamokon, feszültségeken, és szorongásokon.

A menekülés a pánik poklából cím? könyv írója.

Ez az oldal neked készült.

Az új könyv, a “Menekülés a pánik poklából” (közel 300 oldal), 2016 Május 02.-án jelent meg.

 

Ha még mindig küzdesz a pánikbetegséggel, akkor kattints a gombra. Olvasd el a szerző üzenetét!

Miről szól a könyv?

Ahogy már az előzőekben is írtam, ez egy regény. Egy valós történet az első pánikrohamtól, az orvosokon, a megpróbáltatásokon keresztül a megoldásig, a szabadságig.

A főhős szemén, és agyán keresztül ismerheted meg Te is a megoldást. Zsuzsa (a főszereplő) egy hosztesz céget irányít már több éve, amikor egy normálisnak induló napon átélte élete első “pánikszerű” élményét egy szép reggeli napon.

Az ezt követő viszontagságok, a férje negatív hozzáállása, az emberek megvetése (szerintük hazudik, és csak eljátssza, hogy Ő beteg), csak hátráltatta a harcát a pánik ellen. Egyedül a barátnője (Gabi) az, aki mindenben támogatja. Még akkor is, amikor a betegsége miatt a céget is fel kellett számolnia.

Éveken keresztül szinte mindent megpróbált. Gyógyszerek, varázslók, orvosok utasításaira sem volt képes a pánik szorításából szabadulni.

Kénytelen volt a lányait a férjére bízni addig, ameddig meg nem találja a pánikbetegségének ellenszereit. 5 év után hozta meg a döntést. Ekkora már anyagilag tönkre ment, elvált, és egy dohos albérletben lakott.

Megértette, hogy ezt az egészet, csak egyedül tudja végigcsinálni. Kizárt minden zavaró tényezőt az életéből, és gyógyszerek, orvosok, sok okos ember javaslatait figyelmen kívül hagyva, küzdött meg a pánikkal, az anyagi problémáival, és rakta rendbe az életét.

Sikerrel járt. Azóta tanítja, oktatja azokat, akik nem találják az utat a szabad, pánikmentes világ felé.

Más jellegű problémával küzdesz? A regény tele van olyan tippekkel, ami neked is segíthet.
Kattints a gombra, és olvasd el az szerző üzenetét!

Akik már olvasták

Ez már a második könyv, amit Lacitól megvettem. Nem hittem el, hogy tud még újat mondani. Képes volt rá. A regény számomra teljesen hiteles, hisz olyan, mintha rólam írta volna. Még a nevünk is egyezik 🙂

Szabados Zsuzsa Érd

Volt két olyan rész a könyvbe, amikor nem bírtam ki bőgés nélkül. Nem vagyok pánikbeteg, de mindenkinek ajánlom, akinek szüksége van arra, hogy erőt kapjon egy nagy feladat megoldásához. Ez a könyv tökéletes erre.

Boriné Túrkeve

Két nap alatt olvastam ki, mert közben el kellett mennem dolgozni. Nagyon kíváncsi voltam a végére, így hazaérve fejeztem be a könyvet. Azóta már harmadjára olvasom, mert a kedvenc témám a szerelem is benne van. Gratulálok a könyvhöz.

Papp Éva Budapest

A könyv ára: 2.870 Ft

Hogyan szerezheted meg kedvező áron az új könyvet?

 1.  Töltsd ki az alábbi megrendelő lapot.

 2. A megrendelésed követő E-mailben minden fontos információt megtalálsz.

 3. Várd a postást.

FONTOS! Itt csak Magyarországi címre tudod kérni!

Mi fog történni a megrendelésed után?

 1. Az “Igen, kérem a könyvet” gomb megnyomását követően, a megadott E-mail címedre küldök egy visszaigazoló levelet, melyben minden fontos adatot megtalálsz. (az utaláshoz szükséges proform számlát, és a számlaszámot, amelyre a 2.870 Ft + 800 Ft összeget át kell utalnod, amennyiben az előreutalást választod.

 2. A megadott számlaszám biztonságos, Magyarországi bankszámlaszám.

 3. Utánvét fizetés esetén vár a postást, akinek összesen 4.080 Ft -ot kell majd kifizetned.

 4. A befizetésed beérkezésekor visszaigazolást küldök, a megadott E-mail címedre.

 5. A megadott szállítási címre a Magyar Posta szállítja ki, amelyet csak át kell venned (amennyiben az előreutalást választottad) további költség fizetése nélkül.

 6. A csomag ajánlva érkezik hozzád, így azt alá kell írnod az átvételkor.

 7. Amennyiben a postásod nem talál otthon, úgy értesítést hagy, és a legközelebbi postán (az értesítés segítségével), átveheted.

 8. Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, bátran írj ide nekem, hogy segíteni tudjak.

A szerzővel itt találkozhattál

itt-talakozhattal

Kérdésed van? Itt írd meg nekem!

Neved

E-mail címed

Tárgy

Üzeneted